

Kent merkezine uzak, kırsal bölgelerde bulunan, hobi bahçesi hayvan barınağı, maden ocağı, hidroelektrik santral, taş ocağı gibi kamera sistemine ihtiyaç duyan alanlarda güneş enerjili kamera sistemleri, düşük maliyet ile ihtiyacı karşılamaya yetiyor.
Güneş panelli kamera sistemi çözümlerimiz ile, sensörlü kamera, bahçe kamerası ve güvenlik kamerası gibi yüksek teknolojik ürünlerle güvenliğinizi sağlıyoruz.
Peki biz 1 metre bile kablo çekilemeyen kırsal kesimlerde, sizlere neler sunuyoruz ?
Güneş enerji panellerinin ürettiği elektrik binaya veriliyor. Uydudan alınan internet sinyali diğer uzaktaki lokasyonlara 5 GHZ radio link cihazları ile kablosuz olarak transfer ediliyor. Tek internet üzerinden, data, telefon ve güvenlik sistemleri gerçek zamanlı çalışabiliyor.
Güneş enerjisi, kaynağı güneş olan ısı ve parlak ışıktır. Güneş’in çekirdeğinde yer alan füzyon süreci ile açığa çıkan ışınım enerjisidir. Güneşteki hidrojen gazının helyuma dönüşmesi füzyon sürecinden kaynaklanır. Güneş’in yüzeyinde güneş radyasyonunun yoğunluğu yaklaşık 6,33 x 107 W/m2dir.[1] Dünya atmosferinin dışında Güneş ışınımının şiddeti, aşağı yukarı sabit ve 1370 W/m2 (Watt/m2) değerindedir; ancak yeryüzünde 0-1100 W/m2 değerleri arasında değişim gösterir. Bu enerjinin Dünya’ya gelen küçük bir bölümü dahi, insanlığın mevcut enerji tüketiminden kat kat fazladır. Güneş enerjisinden yararlanma konusundaki çalışmalar özellikle 1970’lerden sonra hız kazanmış, Güneş enerjisi sistemleri teknolojik olarak ilerleme ve maliyet bakımından düşme göstermiş, Güneş enerjisi çevresel olarak temiz bir birincil enerji kaynağı olarak kendini kabul ettirmiştir.